dimecres, 11 de febrer de 2015

Xavier Pla repetirà com alcaldable d’ERC a Tordera

Esquerra Republicana de Catalunya concorrerà les eleccions municipals del proper 24 de maig amb “Gent de Tordera”, un grup d’independents que vol sumar un conjunt de persones compromeses amb el poble, de diverses sensibilitats i amb experiència en el sector empresarial, cultural i social del municipi.    

Ahir, dia 10 de febrer, a les vuit del vespre, a la Biblioteca, va tenir lloc la presentació de l’acord entre aquestes dues agrupacions. L’acte va servir també per presentar el cap de llista de la nova formació, Xavier Pla, que ja va encapçalar ERC a les passades eleccions municipals del 2011.   

Xavier Pla Bancells, nascut a Sant Feliu de Buixalleu fa 43 anys, és enginyer industrial de formació. El 1993 inicia la seva militància a ERC, ha estat secretari d’organització i finances d’ERC de la Comarca de la Selva, Regidor a les poblacions d’Hostalric i Sant Feliu de Buixalleu i conseller comarcal de la Selva entre els anys 1999 i 2003, on ocupà la vicepresidència tercera i va assumir les àrees de Cultura. 

A les eleccions municipals del 2011, amb ell el cap davant, ERC de Tordera aconsegueix els millors resultats de la història recent, obtenint per primera vegada dos regidors al consistori local.  
Xavier Pla durant del seva intervenció. FOTO: Joan Bou Pla 
Van intervenir en la presentació: Anna Serra, com a portaveu de la plataforma “Gent de Tordera”,  Xavier Pla com alcaldable, finalment per tancar l’acte Anna Simó,  vicepresidenta del parlament i portaveu nacional d’ERC. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada