divendres, 10 de maig de 2013

L'Abans: Tordera, Recull gràfic 1870-1979


Què és L’Abans?
El volum de Tordera és un llibre que recull fotografies representatives de la vila entre 1870 i 1979, i posa l’accent en l’aspecte humà: la gent, la manera de viure, els costums, les tradicions, les festes i també els paisatges, els edificis i els monuments més emblemàtics. El volum de la publicació és de 824 pàgines en format DiN-A4 amb unes 1.000 fotografies, restaurades digitalment, impreses a dues tintes, en color sèpia i amb enquadernació de luxe. S’edita en fascicles de periodicitat setmanal.

Primer lliurament gratuït
Només cal que aneu als quioscos, papereries i llibreries habituals i demaneu la col·lecció L’Abans. Us lliuraran el fascicle de presentació, cobertes, guardes i sobrecobertes gratuïtament. Si voleu adquirir més d’un exemplar –per a un familiar que ja no resideix a Tordera, per a altres membres de la família o per a un amic– feu-ho saber a l'establiment comercial i us en proporcionarà un de nou gratuïtament.
S’edita en fascicles col·lecionables de periodicitat setmanal a un preu de 2,95 euros. Aquest preu es mantindrà des del primer fascicle fins al darrer.
Podeu passar a recollir el fascicle de presentació, les cobertes i les sobrecobertes, gratuïtament, al vostre quiosc, papereria o llibreria habitual a partir de divendres, 17 de maig.
Tots els divendres trobareu els propers fascicles, un de nou cada setmana, fins a completar el volum, que es compon de 50 fascicles més el de presentació.
Punts de venda: quioscos, papereries i llibreries de Tordera. Fascicles endarrerits: l’establiment comercial us pot proporcionar tots els fascicles endarrerits i també donar-vos la informació que sol·liciteu sobre la publicació.
Subscripció per a no residents: si esteu interessats en la publicació, però no residiu a Tordera, podeu rebre el col·leccionable per correu ordinari si us subscriviu al telèfon 93 673 12 12.
El volum de Tordera és una obra realitzada per l’economista torderenc Joan Bou Pla. Està emmarcada a la col·lecció L’Abans i editada per l’Editorial Efadós amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tordera-.

Presentació col·leccionable
Divendres, 17 de maig, a les 20 h a la Sala d’actes de la Biblioteca de Tordera.Joan Bou Pla - L'Abans Tordera 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada